Free Joomla Template by Discount Justhost

LEMKEN OptiQuick

Precizno podešavanje pluga je presudno da se habanje materijala i potrošnja goriva održe na minimumu. LEMKEN je još davno uvideo problematiku komplikovanog “štelovanja” pluga i posledice koje ono donosi. Iz tog razloga je razvio neprevaziđeni OptiQuick sistem za podešavanje pluga, koji se koristi na svim tipovima nošenih LEMKEN plugova.

Čitaj dalje...

Subvencije za traktore uslovi

Subvencija za traktore 2020 je ostvariva već danas jer je javni poziv za nabavku novog traktora otvoren od 06.01. i traje do 29.05.2020.

Čitaj dalje...

UZMI PRE SETVE

PLATI POSLE ŽETVE

Ova neverovatna akcija finansiranja je osmišljena u saradnji sa firmom Mat-Agro tako da pomogne svim poljoprivrednim proizvođačima koji žele da obnove mehanizaciju. Uzmi odmah željenu mašinu u Agrovojvodini, isplaćuj naknadno mašinu u robi po unapred dogovorenim uslovima i iskoristi aktuelnu subvenciju ako je konkurs u toku.

Čitaj dalje...

SKLOPLJEN 1000-TI YTO TRAKTOR

Ove godine slavimo dva jubileja, jedan da već 15 godina na domaćem tržištu plasiramo traktore YTO u klasi do 130 KS, a drugi da smo na našoj liniji za sklapanje traktora snaga do 50 KS sklopili 1000-ti YTO traktor.

Čitaj dalje...

55. ŽUPSKA BERBA 2018

YTO traktori su bili deo manifestacije pod imenom "Župska berba" koja je prevashodno posvećena grožđu, vinu, vinogradarima, podrumima, a ove godine održana je 55. put u Aleksandrovcu od 20. do 23. septembra 2018.

Čitaj dalje...