Free Joomla Template by Discount Justhost

VALTRA traktori su jedinstveni, razvijani prema ekstremnim uslovima rada u Skandinaviji. Dokazan kvalitet‚ ekonomičnost i dugovečnost na njivama Srbije. Traktor je poznat po svom 6-cilindričnom Sisu Diesel motoru i jedinstvenoj konstrukciji, što uz mnogobrojnu opremu VALTRU izdvaja od ostalih kao visoko kvalitetan i pouzdan traktor.

  

VALTRA T - 153 H              VALTRA T - 193 H             VALTRA T - 213  V

                    

Valtra serije T obuhvata traktore snage od 141 do 215 KS koji nam nude mehaničko, automatsko i bezstepeno upravljanje menjača, hidraulike i spoljnih izvoda hidraulike. Traktori T serije su u svetu poznati kao teški traktori koji nude visok nivo udobnosti za duge radne dane. Veliki izbor razlicitih kombinacija mehanickog i elektronskog upravljanja različitih delova traktora je specifičan za Valtru. Izbor i ponuda opreme je veoma velika.

Pored različtog nivoa opreme, postoji mogucnost izbora i željene boje u širokoj paleti sa sledecim nijansama: crvena, metalik-crvena, metalik-crna, metalik-bela, metalik narandžasta, metalik-zelena, metalik-srebrna i metalik- plava.

Traktori Valtra imaju jedinstvenu konstrukciju koja omogucuje visoku prohodnost ispod traktora i dobru zaštitu donjeg dela traktora. Fabrika traktora Valtra ima iza sebe dugogodišnje iskustvo u izradi traktora po meri kupca, na obostrano zadovoljstvo. Pored nabrojanog, traktori Serije T poznati su po ravnomernom raspoređivanju težine i kao traktori sa odlicnim karakteristikama za vuču. Vučna sila i udobnost u vožnji poboljšani su jedinstvenim pneumatskim ogibljenjem prednje osovine.

Na raspolaganju su tri paketa opreme traktora:
Hi-Tech - sa elektrohidrauličnom ručicom za promenu smera kretanja pod opterećenjem, menjačem 36/36 sa dve ručice za promenu prenosa, zupčastom hidrauličnom pumpom i mehaničkim upravljanjem spoljnim izvodima hidraulike;
Versu - sa elektrohidrauličnom ručicom za promenu smera kretanja pod opterećenjem, potpuno automatskim stepenim menjačem 30/30, uzdužnom klipnom hidrauličnom pumpom i elektrohidrauličnim upravljanjem spoljnih izvoda hidraulike;
Direct - sa elektrohidrauličnom ručicom za promenu smera kretanja pod opterećenjem, bezstepenim menjačem, uzdužnom klipnom hidrauličnom pumpom i elektrohidrauličnim upravljanjem spoljnim izvodima hidraulike.

Serija T ima motor AGCO POWER SisuDiesel 66AWI i 74AWI, 6-cilindricni, vodeno hlađen, sa turbo punjačem, hlađenjem usisnog vazduha - Intercooler, Visco ventilatorom i Common Rail ubrizgavanjem. Motori sa ugrađenom SCR tehnologijom ispunjavaju stepen 3B uredbe o izduvnim gasovima. Sa podešavanjem SCR tehnologije, ukupna potrošnja goriva i rastvora AdBlue-a se u poređenju sa prethodnim modelima, smanjila za 10 %. Motori imaju visoki obrtni moment, što se kod malog broja obrtaja motora odražava u velikoj snazi, a to poboljšava ekonomičnost kod potrošnje goriva i vučnu silu, kao i smanjenje buke u kabini traktora.

Ukoliko tražite udobnost i komfor prilikom rada u polju, kabina Serije T vam svakako to omogućava. Sve kabine su veoma široke, tako da kod upotrebe sistema TwinTrac vožnje u suprotnom pravcu, omogućuju okretanje sedišta za 180°. Veoma su prostrane, imaju tonirana stakla i pružaju veoma dobru vidljivost u svim pravcima. Specijalna osobina serije T je AutoComfort pneumatsko ogibljenje kabine koje je tzv. semiaktivna izvedba i omogućuje podešavanje čvrstoće ogibljena, u skladu sa trenutnom situacijom i željama svakog vozača.

---

Valtra Games

 

 

    Tune my tractor

 

 

  

    Valtra Twin Trac