Serbian Bulgarian Chinese (Simplified) English German Hungarian Romanian Slovak
Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6

Pogledajte slike na...

Facebook Image

Prikolice

Anketa

Novi dizaj sajta
 
TRAKTORI "YTO" KINA PDF Štampa El. pošta

U Kineskoj provinciji „Henan“, tačnije gradu „Luoyang“ nalazi se sedište YTO grupe. Kompanija je osnovana davne 1955. godine. Tih godina vlada iz Pekinga šalje sve najbolje inženjere iz Kine u „Luoyang“ sa zadatkom da se proizvede traktor. Kasnije im se pridružuju i inženjeri iz SSSR-a kako bi se u Kini unapredila poljoprivredna proizvodnja. Prvi traktor lansiran je 20. jula 1958. godine. Radi se o traktoru guseničaru pod nazivom „Dongfanghong 54“. Traktor se koristio u poljoprivredi, građevini, vojsci i pokazao je izuzetne rezultate, tako da se uz više nadgradnji i dan danas proizvodi kao dozer.

YTO grupa je vodeći Kineski proizvođač poljoprivredne i građevinske mehanizacije. Fabrika zapošljava preko 30.000 ljudi. Kapacitet prizvodnje je ogroman; kažu da na svakih 5 minuta sa linije izađe jedan gotov traktor.

Traktori YTO proizvode se po licenci čuvenog traktora „FIAT-Agri”. Ovi Kineski FIAT-i osavremenjeni i redizajnirani predstavljaju hit na svetskom tržištu.

Kod nas, traktori YTO se prodaju od 2004. godine. Prodato je preko 1200 komada. Osnovne karakteristike ovih traktora su njihova niska cena, jednostavnost, masivna konstrukcija, velika izdržljivost u svim uslovima rada, mala potrošnja goriva i jeftino održavanje traktora.

U 2009. godini potpisan je ugovor sa kineskom kompanijom "YTO" o izgradnji proizvodne linije "malih" traktora, sa koje je za sada sklopljeno i poslato u eksploataciju oko 400 komada. Do danas, više su puta modifikovani, dobili su nekoliko elemenata domaće proizvodnje, kao i bogatu standardnu i opcionu opremu. Traktori sa linije za montažu iz Novog Sada ispunjuju strogi EC standard, tako da AGROVOJVODINA MEHANIZACIJA DOO postaje jedino preuzeće u Srbiji koje izvozi svoje traktore u zemlje EU. Modeli naših traktora izlažu se na najznačajnijem sajmu poljoprivredne tehnike u Hanoveru.

 


Pokreće Joomla!. Designed by: free joomla 1.5 themes free application websites Valid XHTML and CSS.