Menu Close

U SUSRET IPARD-u

Kao što već svi znaju, početak 2018. obeležiće raspisan konkurs za IPARD fond gde će se subvencionisati kupovina traktora sa povratom 60 do 80%. Iz svog prodajnog asortimana Agrovojvodina izdvaja kineske traktore YTO i Zetor traktore koji će moći da učestvuju na konkursu IPARD-a za nabavku novog traktora.

Pozivamo sve poljoprivredne proizvođače koji su zainteresovani za nabavku priključne mehanizacije i podsećamo da je objavljen javni poziv od strane Uprave za agrarna plaćanja za IPARD podsticaje za kupovinu mehanizacije i opreme od 25.12.2017. i trajaće do 26.02.2018. Svi koji su zainteresovani za vodeće brendove kao što su LEMKEN, PRONAR, DIECI, OROS, itd. slobodno se mogu javiti timu Agrovojvodine i detaljnije informisati, zatražiti pomoć, konsultacije i ponude za željene mašine.

Želimo da naglasimo da je 2017. godina i pored velike suše koja je zadesila veći deo zemlje, bila vrlo uspešna godina. Vrlo je zanimljivo da je novi model traktora YTO-354 postao i najprodavanji model u svojoj klasi u 2017. godini. Ovaj vrlo popularan model traktora je premašio sva naša očekivanja, a najavom IPARD-a očekujemo da ovaj traktor bude prodat u još većem broju u Novoj godini. Od septembra 2017. YTO-354 dobija novu opciju, dobija mogućnost da se nabavi sa kabinom. Pored YTO traktora čeka nas još dosta iznenađenja po pitanju brendova ZETOR, LEMKEN, PRONAR, OROS, DIECI. Svaki od pomenutih brendova najavljuje nove modele, nove opcije postojećih, specijalne ponude itd; što će zainteresovani zajedno sa nama moći da prate tokom godine.