Menu Close

SUBVENCIJE ZA TRAKTORE KOJI SE PROIZVODE U SRBIJI

Subvencije za traktore uslovi

Subvencija za traktore 2020 je ostvariva već danas jer je javni poziv za nabavku novog traktora otvoren od 06.01. i traje do 30.06.2020.

Želite da nabavite neki od novih traktora duplaka od 35 do 50 KS i ispunjavate uslove iz javnog poziva, potrebno je da kupite jedan od modela YTO traktora, a od nas u najkraćem mogućem vremenskom roku dobijate traktor i potrebnu dokumentaciju za podnošenje zahteva za povrat sredstava u iznosu od 50%, odnosno ako ste iz nerazvijenog područja 65%, ili maksimalno 800.000 RSD.

Za kupovinu novog traktora imamo u ponudi specijalne povoljne kredite u saradnji sa više banaka.

Povrat za traktore od 80 do 130 KS

Želite da kupite traktor od 60 kw (80 KS), a ne ispunjavate uslove za subvenciju ili vam treba veći traktor i to nije problem. U Agrovojvodini možete da ostvarite povrat, o čemu se zapravo radi? Radi se o neverovatnoj ponudi bolje reći, kombinaciji pomoći fabrike YTO i Agrovojvodine, a važi za sve tipove YTO traktora većih od 80 KS. Kupovinom ostvarujete:

bruto povrat do 700.000 RSD

na traktore YTO X804 i YTO X904

bruto povrat do 900.000 RSD

na traktore YTO X1204 i YTO X1304

Nema neizvesnosti

Povrat koji dobijate na YTO traktore veće od 80 KS dobijate odmah prilikom kupovine, dakle iznos podrške će biti umanjen prilikom kupovine, pa samim tim nema ni neizvesnosti da li ćete dobiti povrat.

Bez ograničenja

–   Nema ograničenja u pogledu veličine gazdinstva.

–   Ne morate da prikupljate potvrde, izjave, overene kopije i ostalu dokumentaciju.

–   Nema ograničenja u pogledu finansiranja.

–   Možete kupiti 12 ili više traktora po jednom gazdinstvu.

Jedino moguće ograničenje predstavlja kontigent traktora koji će po ovim uslovima odobriti YTO fabrika. Povrat će važiti za traktore koji će se ugovarati do 30.06.2020; a biti isporučivani najranije od kraja jula 2020. pa na dalje sve do kraja godine.

Rezerviši svoj traktor što pre!

Novi traktori na kredit

Kako bi još dodatno olakšali nabavku traktora imamo u ponudi specijalne kreditne linije u dogovoru sa pojedinim bankama, akciju vraćanje u robi “Uzmi pre setve – plati posle žetve” itd.

Konačno, možete iskoristiti ove neverovatne mere i kupiti nov traktor, a za cene novih traktora i sve ostale informacije smo tu za vas.

Pozovi i saznaj više!