Menu Close

PLANOVI ZA 2016

Povodom predstojećih praznika Vama i Vašoj porodici želimo dobro zdravlje, više zadovoljstva i uspeha u narednoj godini, a ovu svečanu priliku koristimo da najavimo dostignuća u predhodnoj 2015. i planove za 2016. godinu.

NOVI MODELI TRAKTORA YTO-254 I YTO-604
Iz daleke i prijateljske Kine uskoro nam stiže nova isporuka već poznatih modela ali i dva sasvim nova, sa željom da upotpunimo ponudu. Prihvatanjem želja i potreba naših poljoprivrednika uvodimo novi model YTO-254 (25 KS) bez kabine, koji će se sklapati na našoj montažnoj liniji u Novom Sadu i YTO-604 (60 KS) kako bi u 2016. upotpunili ponudu YTO-a od 25 KS do 130 KS.

STARI IMT ZA NOVI YTO
Posebnu pažnju u predstojećoj godini želimo da posvetimo našem miljeniku, traktoru YTO sa montažne linije Agrovojvodine. Pre tri meseca sklopili smo jubilarni 500-ti traktor čijim povodom pripremamo novu akciju “zamena starih IMT-a 539, 542 i 549 za novi traktor YTO 404, 454 ili 504”. Poljoprivrednici će širom Srbije imati priliku da uz doplatu obnove staru mehanizaciju novom i bolje opremljenom.

70 GODINA SA ZETOROM
ZETOR TRACTORS a.s. proslavlja jubilej, 70-ti rođendan. Osnovan je 1946. Ime dobija spajanjem slova “Z” sa logoa Z brojovke i poslednja tri slova od reči traktor. Zetor je u proleće 1946. lansirao prvi i legendarni model Z 25. Traktori su se proizvodili u staroj Zbrojovki sve do 1952. kada je preseljena na drugu lokaciju u istom gradu, Brnu gde se i danas proizvode Zetori. Iz godine u godinu razvijali su se novi modeli i nove serije, tako da je do 2013. Zetor plasiran u više od 1.200.000 primeraka širom sveta. Više o istoriji Zetora i o planovima za budućnost moćićete da pročitate na našoj facebook strani ili web sajtu.

NOVI ZETOR CRYSTAL
U maju na 83. Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu prvi put ćemo predstaviti novu, četvrtu seriju, najsnažnijeg Zetora do sada. Ključni noviteti ZETOR CRYSTAL-a su visoke performanse, 6- cilindarični Common Rail motor sa 24 ventila, 163 KS, podizne moći 8,5 t, povećan međuosovinski razmak na 2.840 mm, za dodatno bolju stabilnost, jedan je od najvećih u poređenju sa traktorima iste klase. Više informacija do tada možete naći na našoj web stranici.

REMONTOVANJE PRIKOLICA ILI KAKO KAŽU “DŽABA STE KREČILI”?
Stare “Zmajevke” i ostale stare prikolice za 3 do 4.000 EUR mogu postati kao nove. Da li je zaista tako ili samo tako izgleda? Ofarabati prikolicu i promeniti joj stranice bez menjanja šasije, ogibljenja, ležajeva, uz zamor materijala staroj baki daje samo mladalački izgled. U cilju snabdevanja novim prikolicama, sigurnijim i dugotrajnijim, marke PRONAR uvodimo akciju zamene “staro za novo”. Za detaljnije informacije slobodno nas kontaktirajte. U ponudi imamo dvoosovinske prikolice od 8 do 14 t sa različitom opremom. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, primedbi, želja budite slobodni da nas kontaktirate. Ukoliko ste u prolazu, svratite slobodno.
Vidimo se.