Menu Close

SUBVENCIJE GRADA BEOGRADA ZA TRAKTORE

Prve subvencije za nabavku traktora 2021. raspisane su od strane grada Beograda, a konkurs će biti otvoren do 04.04.2021.

Kako do novog traktora?

Bavite se poljoprivredom u jednoj od 17 beogradskih opština, a treba vam novi pouzdani traktor, onda ne propustite priliku da konkurišete za novi YTO traktor. Sredstva koja su odvojena za traktore su u visini od 80% na cenu traktora bez PDV-a ili maksimalno 1.000.000 dinara.

Ograničenje je da su traktori sklopljeni u Srbiji i da su snage do 60 kW. U ovu grupu spadaju: YTO SG 354, YTO 504. Oba modela mogu biti sa kabinom ili bez kabine. Takođe, subvencijom je obuhvaćen model od 80 KS YTO X804.

Do traktora se može doći na 2 načina.

Jedan način je na “predračun”. Možete doći kod nas da pogledate traktore uživo i dobiti predračun na licu mesta. Zbog aktuelnih mera u borbi protiv covid-19 preporučujemo da pozovete i zatražite predračun za željeni model traktora i poslaćemo Vam dokumentaciju brzom poštom. Traktore možete pogledati na našem sajtu, a možemo kontaktirati putem društvenih mreža i uživo predstaviti traktor putem video call-a.

Drugi način je da kupite svoj YTO traktor odmah i predate račun i svu ostalu dokumentaciju sa zahtevom za subvenciju.

Preuzmite pravilnik klikom na dugme dole ili nas pozovite za sve detalje o subvenciji.