Menu Close

YTO DELOVI

Delovi za YTO traktore

Delovi za kineske traktore predstavljaju najvažniji segment naše usluge i zbog toga se trudimo da u svakom momentu imamo dostupan rezervni deo za YTO traktor koji Vam treba. A kako to postižemo?

Delovi za YTO traktore nisu jedini u ponudi, pored njih mogu se naći i delovi za traktor Jinma, delovi za traktor Dongfeng kao i delovi za Foton traktore.

Jedan od odgovora na gore navedeno pitanje je, zahvaljujući liniji za montažu YTO traktora. U svakom momentu imamo bar stotinak traktora koji su u delovima i koji nisu sklopljeni, a sa kojih se možemo poslužiti nekim delom u koliko nije frekventan i nemamo ga na stanju, te tako u svakom momentu imamo traženi deo za odmah.

Pozovi i poruči deo

Poruči deo putem sajta

Popuni formu i poruči deo deo brzo i lako.


  Način plaćanja:

  Način preuzimanja:

  UPUTSTVA ZA KORIŠĆENJE

  Prilikom preuzimanja traktora, svaki korisnik novog traktora dobija uputstvo za korišćenje za svoj novi traktor. Često se dešava da se uputstvo zagubi, a i same štampane verzije nisu praktične jer nemaju pretragu. Može se desiti da ste kupac polovnog YTO traktora. Iz ovih razloga obezbedili smo uputstva za korišćenje na srpskom jeziku u elektronskoj formi.

  Preuzmi uputstvo za korišćenje za svoj traktor u elektronskoj formi.

  YTO SG254   YTO SG354   YTO 404   YTO 454   YTO 504   YTO 554   YTO 704   YTO X804   YTO X904   YTO NLX 1024   YTO X1204   YTO X1304