Menu Close

OROS SUN

OROS SUN

Adapteri za suncokret OROS SUN se proizvode na bazi 20 godina iskustva.

OROS SUN adapteri za suncokret mogu biti bez sečke (tarupa) ili sa sečkom. Izuzetno su jednostavni, pouzdani, rade sa brzinama do 12 km/h skoro bez gubitka zrna.

Proizvode se za svaki tip kombajna, ne zahtevaju skupo održavanje, a zašto su ovi adapteri dobri saznajte dalje u tekstu.

KAČENJE ZA SVE VRSTE POZNATIH BRENDOVA KOMBAJNA

Adapter se može poručiti za svaki tip kombajna koji se trenutno može naći na tržištu.

U standardnoj opremi se nalazi i izbor boje kljunova u boji vašeg kombajna. Ram zadržava crnu boju.

OROS SUN za sve tipove kombajna

MAKSIMALNO REDUKUJE GUBITAK ZRNA

Optimalna geometrija vibracionih tacni, duge povišene strane sa zaštitnom mrežom pružaju rad adaptera sa maskimalno redukovanim gubitkom zrna pri velikim brzinama u žetvi.

VEOMA EKONOMIČAN

OROS SUN ima malu težinu, dok vrlo jednostavna i lagana konstrukcija omogućuje rad bez gubitaka pri velikim brzinama rada u žetvi, dodatno smanjuje opterećenje i potrošnju goriva kombajna.

ADAPTER ZA SUNCOKRET SA SEČKOM OROS SUN+CHOP

Adapter sa suncokret sa sečkom (tarupom) OROS SUN+CHOP obezbeđuje kontrolu visine pomoću hidraulike iz kabine kombajna. Opciono adapter može biti opremljen i automatskom kontrolom visine AHHC.

Adapter ima mehanički pogonjenu sečku kako bi konstrukcija bila što jednostavnija, snažnija i dugotrajnija.

Na noževe je nanesen sloj volfram karbida za veću izdržljivost. Noževi sečke imaju oštricu sa obe strane radi dužeg veka trajanja, noževi su lako zamenjivi.

Minimalna visina odsecanja je 65 cm dok je maksimalna 143 cm, dok adapter iza sebe ostavlja nisku strnjiku visine do 8 cm.

OPREMA I RAZMAK IZMEĐU REDOVA

Standardni razmak između redova je 70 cm. Opciono se na zahtev kupca po istoj ceni može nabaviti adapter sa razmakom od 76,2 cm između redova.

Za sada su svi adapteri za suncokret sa fiksnim ramom. Za sezonu 2023. adapter će opciono moći da se poruči i sa hidraulično sklopivim ramom.

Pored automatske kontrole visine AHHC, adapter opciono može da ima i potirače tragova koji su identični potiračima na kukuruznim adapterima.

Za više informacija o dostupnosti adaptera i ceni pozovite nas.