Menu Close

DEUTZ FAHR TRAKTORI

Deutz Fahr traktori

Kakvi su Deutz-Fahr traktori? Odgovor na ovo pitanje bi pre svega bio: inovativni, da ispunjavaju visok kvalitet standarda, ergonomski su, tj. vrlo jednostavni za upotrebu, a da im je produktivnost maksimalna.

Deutz Fahr dolazi iz Nemačke, a kako izgleda fabrika i proizvodnja traktora pogledajte na snimku od same izgradnje fabrike do krajnjeg procesa proizvodnje traktora. Dalje u tekstu saznajte šta je to što mi nudimo.

Deutz Fahr traktore čine serije od serije 3 do serije 9 gde se nalaze standardni i specijalni traktori od 50 pa sve do 340 KS.

U ponudi Agrovojvodine nalazi se 2 modela Deutz Fahr traktora koje izdvajamo kao posebno zanimljive i vrlo konkurentne po svojim karakteristikama za naše tržište. Radi se o modelima iz serije 5G i serije 6G, a po čemu su posebni, saznajte dalje odabirom modela.

Deutz Fahr je razvio novi traktor 5125G da ispuni sve zahteve koje mora da ispuni jedan univerzalni traktor snage 126 KS, dok svojom opremom i inovativnošću rad u njemu predstavlja pravo uživanje. Saznaj kakav je ovaj model i šta sve od opreme pruža.

Deutz Fahr 6185G je izuzetno snažan traktor. Sa svojih 183 KS, većom težinom za 1.000 kg i većom dužinom je znatno snažniji u odnosu na svog prethodnika. Traktor je odlično opremljen, a zašto je toliko interesantan traktor u svojoj klasi saznaj dalje u tekstu.