Menu Close

DEUTZ FAHR 6185G

Deutz Fahr 6185G

Deutz Fahr 6185G je traktor sa odličnom kombinacijom snažnog i jednostavnog Deutz Fahr TCD 2012 motora, maksimalne snage 190 KS i velike težine traktora, zahvaljujući čime traktor lako savladava sve teške operacije u poljoprivredi.

Traktori Deutz Fahr serije 6G koriste najnoviju ZF transmisiju koja je vrlo efikasna u transportu.

Deutz Fahr TCD 2012 motor

Neverovatna efikasnost i pouzdanost su glavni atributi moćnog Deutza TCD 2012. Šestocilindrični Deutz Common Rail (DCR) je emisije EURO IIIA što znači da je pored velike snage, motor je vrlo jednostavan i ne koristi AdBlue.

RC Shift menjač

RC Shift je ZF transmisija. Traktor 6185G ima potpuno robotizovanu, automatsku Powershift transmisiju.

Menjač je potpuno automatizovan sa 5 brzina, 6 rangova i puzajućim brzinama, što znači da ima ukupan broj brzina od čak 54 za napred /27 za nazad uz 3 moda vožnje.

Modovi vožnje su: snaga, transport ili PTO.

Sense Clutch

Sense Clutch je odlična opcija hidro-električnog reverzera, koja omogućava da lako izaberete jedan od 5 modova na ručici reverzera koji određuju kojim će intenzitetom reverzer pokrenuti traktor prilkom promene smera kretanja.

ASM

ASM sistem, pritiskom na dugme automatski uključuje prednju vuču i blokadu diferencijala u radu, dok ga automatski isključuje prilikom okretanja na uvratini ili pri većim brzinama kretanja.

Hidraulika Deutz Fahr 6G serije

Jednostavan i lak za upotrebu, elektro sistem podiznih poluga omogućava precizna podešavanja hidraulike pomoću okruglih tastera (EHR).

Traktor poseduje nezavisnu servo pumpu kapaciteta od 44 l/min za svoje potrebe, dok je glavna pumpa (Load Sensing pumpa) od 125 l/min.

Traktor ima 4 para hidraulicnih izvoda sa regulacijom protoka, slobodan povrat i Power beyond direktnu utičnicu. Podizna moć hidraulike je zavidnih 9.700 kg. Prednje podizne poluge podižu 3.850 kg.

Ogibljenje traktora 6G

Kabina traktora je potpuno odvojena od haube što značajno smanjuje prenošenje vibracija sa motora. Za dodatno bolji komfor, kabina je potpuno ogibljena na posebnim klipovima.

Prednji most može biti opciono ogibljen što omogućava transportnu brzinu od 50 km/h uz dodatno povećan komfor.

PowerVision Kabina

Moderna, ergonomski dizajnirana PowerVision kabina napravljena je da provedeno vreme u traktoru bude uživanje.

Mehanički nezavisno ogibljena PowerVision kabina, potpuno odvojena od haube. Traktor nudi MaxCom joystik za jednostavno upravljanje, podesiv volan, itd.

Za dugotrajan rad bez zamora, tu je Max-Comfort sedište pneumatski ogibljeno, sa automatskim podešavanjem u odnosu na težinu, lumbalnom podrškom, držačem dokumenata i mogućnošću zakretanja od 10%.