Menu Close

DEUTZ FAHR 6185G

Deutz Fahr 6185G

Deutz Fahr 6185G traktor iz serije 6G je savršena kombinacija dobro isprobanog i testiranog Deutz Fahr Euro 3 motora sa 6 cilindara uparenog sa najnovijom ZF transmisijom.

Ova kombinacija upakovana u privlačni dizajn uz Deutz Fahr brend garantuje originalni nemački kvalitet. Traktor Deutz Fahr 6G serije poseduje moćnu hidrauliku i elektro kontrole sa opcionim ISOBUS-om tako da je spreman za sve izazove moderne poljoprivrede.

Deutz Fahr 6185G je tu za teške poslove jer će svojim snažnim motorm i velikom težinom lako raditi sa velikim i teškim priključcima, ali se njegova transmisija može iskoristiti za efikasan transport.

Deutz Fahr TCD 2012 motor

Efikasnost i pouzdanost su glavni atributi moćnog Deutz TCD 2012 L06 2V motora. Motor je jednostavan EURO III A, sa 6 cilindara, zapremine 6057 cm3.

Nominalna snaga motora je 183 KS (134 kW), dok je maksimalna snaga 190 KS (140 kW).

Sistem je Common Rail (DCM) sa maksimalnim obrtnim momentom od 770 Nm, sa PowerCore vazdušnim filterom. Zapremina rezervoara je 345 l.

ZF Power Shift transmisija

Potpuno robotizovana automatska Powershift transmisija sa 5 brzina i 6 rangova, sa puzajućim brzinama. Br. brzina 54 napred /27 nazad.

Traktor ima 3 moda voznje: Manualni, poluautomatski i automatski. Prednja most je ogibljen. Deutz 6G poseduje ASM sistem (automatsko isključenje prednje vuče i blokade diferencijala pri većoj brzini od 15km/h i pri zakretanju točkova 15 stepeni.

Maksimalna brzina kretanja traktora je 50 km/h. PTO je: 540/540E/1000/1000E.

Deutz Fahr Sense Clutch
Elektro-hidraulicka promena smera kretanja je sa modulacijom načina i brzine reagovanja SenseClutch. Radar za pracenje proklizavanja je standard kod ovog tipa menjača.

EHR hidraulika

Glavna Load Sending pumpa je kapacitet 125 l/min uz dodatnu nezavisnu pumpu “servo” kapaciteta 44 l/min koja je tu za potrebe traktora.

4 para hidraulicnih izvoda sa regulacijom protoka + slobodan povrat. Power beyond direktna uticnica je standard. Dodatni cilindri na zadnjim podiznim polugama daju ukupnu podiznu moć 9700 kg na krajevima poluga. Hidraulicki topling je takođe standard. Prednje podizne poluge imaju podiznu moć od 3850 kg.

Potpuno odvojena kabina

Kabina traktora je potpuno odvojena od haube traktora što značajno smanjuje prenošenje buke i vibracija sa motora. Potpuno ogibljena kabina na posebnim klipovima dodatno smanjuje udare.

Moderna unutrašnjost PowerVision kabine

PowerVision kabina, potpuno odvojena od haube, sa klima uredjajem, MaxCom joystikom, podesivim volanom radio uredjajem sa zvucnicima.

Deutz 6G serije se upravlja sa udobnog sedišta MaxComfort koje je pneumatski ogibljeno, sa automatskim podešavanjem u odnosu na težinu i lumbalnom podrškom, drzacem dokumenata i mogucnoscu zakretanja 10%.

Pomoćno sediste i prostor kabine daju dovoljno prostora da se suvozač smesti udobno.

Za više informacija preumi katalog, pozovi ili dođi da na probnu vožnju Deutza 6185G.