Menu Close

PRONAR

AGROVOJVODINA-MEHANIZACIJA DOO je generalni zastupnik PRONAR-a od 2008. godine. Provereni kvalitet traktorskih prikolica, kao i inovativna tehnološka rešenja, garancija od 24 meseca, rezultat je velikog broja zadovoljnih korisnika PRONAR prikolica u Srbiji. Nudimo vrlo popularne, robusne, snažne, odlično opremljene modele jednoosovinskih i dvoosovinskih prikolica:

KOMPANIJA PRONAR

Kompanija Pronar je osnovana gotovo pre 30 godina u mestu Narev koji se nalazi u severno-istočnoj Poljskoj. Ime Pronar dobija od dve skraćenice “Pro” što znači proizvodnja i “nar” od naziva mesta u kome se nalazi. Pronar je lociran u 6 modernih fabrika, koje zauzimaju površinu kao 62 fudbalska terena, gde se dnevno potroši 600t čelika za proizvodnju 4.000 delova. Danas zapošljava oko 2.000 ljudi. Kompanija je osnovana 1988. sa fokusom na proizvodnju razne opreme sa jedinstvenom idejom o daljem razvoju. Danas je Pronar lider u proizvodnji i prodaji poljoprivrednih mašina i opreme sa skoro 40% učešća na tržištu Poljske. Takođe je glavni igrač među svetskim proizvođačima osovina, čeličnih profila, traktorskih prikolica, hidrauličnih i pneumatskih sistema, felni za poljoprivredne mašine, itd.
Inovacijama, trendovima i visokom kvalitetom proizvoda postaje konkurentan i stiče zavidne uspehe na globalnom tržištu. Kompanija je izgradila dilersku mrežu u svim zemljama EU, Skandinaviji i Rusiji, Americi, Africi, Novom Zelandu i Australiji. Proizvodi iz pronara se izvoze u skoro 60 zemalja širom sveta.


Uvek korak ispred drugih
Kontrola kvaliteta se obavlja u svim koracima proizvodnje zbog čega su proizvodi Pronar prepoznatljivi po trajnosti i izdržljivosti. Težeći uspehu na svetskom nivou koristi najmoderniju tehnoligiju.