Menu Close

Zetor traktori

Zetor traktori su veomao popularni traktori na našim prostorima. Za Zetore se kaže da su jednostavni, dugotrajni, imaju izuzetno luksuzan konfor, sa niskim  troškovima za održavanje.

Generalni zastupnici smo Zetora za Srbiju, vršimo prodaju traktora, rezervnih delova i apsolutnu podršku servisa.

Zetor traktori prodaja

Najprodavaniji traktori Zetor su iz čuvene 3 serije. Serija Zetor MAJOR od 80 KS, Zetor PROXIMA od 80 do 120 KS i Zetor FORTERRA od 140 KS. Pogledajte traktore iz naše ponude.

Novi model za nove subvencije

Zetora PROXIMA PLUS 110 naćiće se u redovnoj ponudi traktora. Snaga motora je 78,4 kW kako bi se mogla iskoristiti maksimalna snaga i subvencija. Da li se PROXIMA PLUS mnogo razlikuje od modela PROXIMA 100 i PROXIMA POWER 120 koje prodajemo dugi niz godina? Odgovor je da se ne razlikuje a više detalja saznajte ovde.

Zetor PROXIMA PLUS 110

Ostale serije Zetor traktora

75 godina sa Zetorom

Kompanija Zetor je osnovana 1946. godine i od tada je izrasla u  jednog od najpoznatijih proizvođača traktora u Evropi. Od samog osnivanja pa do danas, fabrika je  smeštena u Češkoj, u gradu Brnu, a traktori koji  se u njoj sklapaju ispunjavaju sve evropske standarde. U periodu od kada je osnovan, pa do  danas, Zetor je prodao više od 1.200.000 različitih modela traktora, širom sveta.

Zetor 75 godina