Menu Close

Shell

Shell je 10 godina No1 proizvođač maziva u celom svetu. Prvi premium brend koji svoje ulje dobija iz prirodnog gasa, tako da ne sadrži sumpor koji štetno deluje na elemente motora i mašina.

Shell poseduje stručan tim koji inovacijama uštedi milione dolara godišnje svojim korisnicima. Ima rasprostranjenu mrežu tehnoloških centara po celom svetu.

Shell pruža mogućnost da jednostavno, za samo par minuta putem računara ili moblinog telefona dobijete tačnu specifikaciju ulja koja sigurno odgovara vašoj mašini i za samo par klikova poručite ulje koje brzo stiže na vašu adresu.

IZABERI ODGOVARAJUĆE SHELL ULJE

Pomoću Shell LubeMatch možete lako, brzo i sigurno da pronađete odgovarajuće ulje za vašu mašinu. U prvo polje “Chose a Category” izaberite za traktore: “Wheeled Tractors”; za kombajne:  “Harwesters”, a zatim u sledeće polje unesite proizvođača mašine i u poslednje upišite model.

Budite sigurni da korišćenjem preporučenog Shell ulja produžavate vek trajanja mašine, odlažete periodiku servisiranja, smanjujete rizik od kvara, što povećava pouzdanost i smanjuje troškove.

PORUČI ULJE PUTEM SAJTA I UŠTEDI

Ne propusti priliku i poruči ulje u bilo koje doba dana, dostava će biti besplatna i uštedećeš dodatnih 5%.

  Način plaćanja:

  SPECIFIKACIJE NAJČEŠĆE KORIŠĆENIH MAZIVA

  Upotrebom Shell-ovih  maziva možete biti sigurni da dobijate najbolju i najpouzdaniju zaštitu i maksimalne performanse vaših mašina. Porodica Shell ulja sadrži ulja za sve delove poljoprivrednih mašina, motorna ulja Shell Rimula za sve vrste motora poljoprivrednih mašina, Shell Spirax ulja za menjače i diferencijale, Shell Spirax ATF ulja za automatske menjače i Shell Gadus masti.

  Motorna ulja

  Ulja za menjače i diferencijale

  Masti

  Shell Gadus » U ponudi imamo sve vrse tehničkih masti Shell.