Menu Close

YTO TRAKTORI

Taktori YTO su kineski traktori najvećeg proizvođača traktora u Kini. Fabrika zapošljava preko 30.000 ljudi, a kapacitet prizvodnje je ogroman, kažu da na svakih 5 minuta sa linije izađe jedan gotov traktor.

Traktori se sklapaju u Srbiji

Montažna linija za sklapanje je izgrađena 2010. godine kako bi se traktori još više poboljšali, kako bi rezervni delovi bili još povoljniji i brže dostupni, a servisna podrška još kvalitetnija.

Pored navedenog sklapanje YTO traktora je pomoglo da se proširi paket dodatne opreme, poput klima uređaja, prednje hidraulike i razne druge opreme. Sklapanje traktora kod nas omogućilo je da se pojedini modeli prilagode EU standardima i izvoze u zemlje EU, a kod nas ponude i preko IPARD fondova.

YTO traktori iskustva

Kakvi su YTO traktori? Traktori se proizvode po tehnologiji FIATAGRI-a i kao osavremenjeni i redizajnirani FIAT-i predstavljaju hit u celom svetu. Agrovojvodina je prva na Balkanu započela saradnju sa YTO-om.

Traktori su se pokazali kao mali potrošači, izuzetno pouzdani, neverovatno snažni, jednostavni i povoljni što svedoči i to da je samo u Srbiji od 2004. godine pa do danas prodato preko 3000, a sklopljeno preko 1500 komada.

Skroluj dole i pogledaj mapu prodatih YTO traktora. Sam broj svedoči o tome da su YTO traktori najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu.

Novi YTO traktori cene

Kineski traktori, prodaja kineskih traktora u Srbiji traje više od 20 godina. U ponudi Agrovojvodine nalaze se YTO traktori od 35 KS do 130 KS. Klikni na model koji te interesuje, pronaćićeš karakteristije i cene modela.

35 KS sa 4-cilindričnim motorom. Traktori mogu biti bez kabine ili sa kabinom.

50 KS sa 4-cilindričnim motorom. Traktori mogu biti bez kabine ili sa kabinom. Klima uređaj je opcija.

60 KS, sa zapreminom motora od 4150 ccm. Klima uređaj je opcija.

80 KS. Izbor točkova, uski ili široki. Klima uređa, kompresor, reverzer.

90 KS. Izbor točkova, uski ili široki. Klima uređaj, kompresor, reverzer.

103 KS. Izbor točkova, uski ili široki. Nova kabina, novi dizajn.

120 KS, 6 cilindara. Klima uređaj, kompresor u standardu.

130 KS, 6 cilindara. Klima uređaj, kompresor u standardu.

IPARD PROGRAM

Da se kineski proizvođači sve više razvijaju, da postaju čak i lideri u nekim oblastima industrije dokaz je uspešno plasiranje traktora u Evropskoj uniji. YTO već godinama prodaje modele u Holandiji, Nemačkoj, itd.

Odabrali smo 2 najpopularnija modela koji ispunjavaju Evropske norme i mogu se nabaviti putem IPARD podsticaja.

YTO NMF 704 C

Common Rail motor, 70 KS, standard emisije izduvnih gasova Euro V

YTO NLY 1154

Common Rail motor, 115 KS, standard emisije izduvnih gasova Euro V

Prodaja Novih traktora YTO

Pogledajte mapu prodatih traktora u Srbiji od 2004. godine.

YTO delovi

Pre kupovine traktora važno je obratiti pažnju da li za taj traktor mogu da se nabave rezervni delovi i da li traktor može da se održava. Već smo rekli da se traktori lako održavaju jer su jednostavni, a šta je sa delovima?

Jedan od razloga zašto se YTO traktori sklapaju kod nas u Novom Sadu jeste da bi u ponudi imali većinu rezervnih delova na stanju za odmah.

Pored Agrovojvodine, uslugu servisne službe i postprodaje u garantnom i vangarantnom roku pružamo i preko naših partnera u Svilajncu, Valjevu, Čačku, Bačkoj palanci, itd.

Za Više informaciju o delovima i servisu pozovi našu službu servisa i prodaju delova.

Saznaj više o YTO delovima

YTO FABRIKA

U Kineskoj provinciji Henan, tačnije gradu Luoyang nalazi se sedište YTO GRUPE osnovane 1955. godine. Tih godina vlada iz Pekinga šalje sve najbolje inženjere iz Kine i SSSR-a sa zadatkom da se proizvede traktor, a u cilju unapređenja poljoprivrede. Prvi traktor lansiran je 20. jula 1958. godine. Radi se o prvom kineskom traktoru guseničaru pod nazivom Dongfanghong 54. Traktor se koristio u poljoprivredi, građevini, vojsci i pokazao je izuzetne rezultate, tako da se uz više nadgradnji i dan danas proizvodi. Prvi traktor točkaš Dongfanghong 28 proizveden je 1965. godine. Proizvodio se do 1979. i to u 63.109 primeraka. YTO uspostavlja saradnju sa FIAT-om i kupuje licencu 1985 godine.

Od tada pa do danas ovaj proizvođač beleži kontinuirani rast iz godine u godinu. YTO GRUPA postaje 100% vlasnik McCormick fabrike menjača 2011. Poseduje brojne sertifikate o usklađenosti standarda, sopstvenu laboratoriju za ispitivanje traktora kao i pojednih sklopova u raznim uslovima. Danas se YTO traktori mogu naći širom azijskog, evropskog i američkog tržišta.