Menu Close

DEUTZ FAHR 5125G

Deutz Fahr 5125G

Deutz Fahr 5125G je novi univerzalac za koga je Deutz-Fahr razvio motor FARMotion sa Common Rail sistemom. Zapremina motora je 3849 ccm dok je snaga ovog “Dajca” 126 KS. Kada je reč o motoru, ovaj model traktora poseduje jednu odličnu opciju, a to je memorisanje broja obrtaja.

Deutz Fahr FARMotion motor

Programiranje broja obrtaja motora moguće je sa dve memorije. Ova funkcija povećava efikasnost rada i uštedu goriva. Koristi se vrlo jednostavno, dužim držanjem dugmeta.

Menjač traktora je PowerShift sa 3 ranga, poseduje 5 brzina, dvostepeni reduktor, tako da ima 30 stepeni prenosa u napred i nazad.

Sense Clutch je odlična opcija hidro-električnog reverera, koja omogućava da lako izaberete mod na ručici, kako će traktor krenuti iz mesta, brže ili nežnije u zavisnosti od potrebe i opterećenja.

Stop and Go

Stop & Go još jedna fantastična opcija ovog univerzalnog Deutza. Sistem se aktivira pritiskom na dugme i traktor se može zaustaviti pritiskom pedale kočnice, čim pustite kočnicu traktor će krenuti. Ova opcija pruža veoma udoban rad u uslovima kada često zastajete u radu.

Maksimalnu brzinu od 40 km/h postiže već pri 1.800 obrtaja motora za što nižu potrošnju goriva.

EHR

Jednostavan i lak za upotrebu, elektro sistem podiznih poluga omogućava precizna podešavanja hidraulike pomoću okruglih tastera.

Podizna moć hidraulike je 5.400 kg na krajevima poluga. Tasteri za upravjanje hidraulike se nalaze i spolja na blatobranima u standardnoj opremi.

MAKSIMALAN KOMFOR

Rad iz ovog traktora je sa veoma udobnog vazdušnog sedišta. Kabina je prostrana sa kvalitetno izrađenim enterijerom, dok je oslonjena na hidro silent blokovima.

Smanjenje do 40% vibracija i dobra preglednost pružaju duži rad bez umora.

Potpuno nov HD prednji most ima integrisane disk kočnice u ulju radi pojačane bezbednosti na putevima.

Uz navedeni menjač, opremu i HD prednji most, jasno je da je upravljanje traktorom pravo zadovoljstvo.

Ispod se nalazi video koji u kratkim crtama opisuje traktore iz 5-te serije.

Tehničke karakteristike možete preuzeti dole, a za sva pitanja, neke opcije koje nismo naveli i za posebne zahteve, pozovite nas.