Menu Close

NOVO – PREDNJI TRAKTORSKI UTOVARIVAČ

Sa Novom godinom dolazi i nova opcija za YTO traktore do 50 KS. Reč je o prednjem traktorskom utovarivaču nemačkog proizvođača STOLL.

Višedecenijskim iskustvom i dugim procesom razvoja u proizvodnji prednjih traktorskih utovarivača, STOLL opravdano dobija epitet “specijalista za prednje traktorske utovarivače”. Zbog svoje široke primene uz širok dijapazon priključaka, obezbeđuje visok učinak i sigurnu isplativost kako za veća preduzeća tako i za manje farmere.

Utovarivač je ugrađen tako da veliki deo tereta prenosi na zadnji most, čime rasterećuje prednje pneumatiket, a time je i povećana stabilnost prilikom manipulacije većim teretima. Ogromna prednost ovog uređaja je njegova jednostavna upotreba. Naime, STOLL-ov utovarivač CompactLine FC je sa hidrauličnim cilindrima dvosmernog dejstva, brzo-izmenjujućim priključcima, paralelogramskim ramom, mehaničkim džojstikom, tako da obezbeđuje veliki učinak, sa jednostavnim rukovanjem uz visoku preciznost u radu. Jedan rukovaoc može da promeni alat utovarivača za sveka 2 do 3 minuta, a da utovarivač otkači ili zakači za manje od 10 min.