Menu Close

ZETOROV DIZAJN BUDUĆNOSTI

Povodom proslavljanja 70 godina postojanja, češki proizvođač traktora ZETOR TRACTORS a.s. je predstavio novi “Pininfarina koncept” na sajmu AGRITECHNICA 2015 u Hanoveru. Prvi put u utorak 10.11.2015. u 10:30 otkriven je prototip Zetora od koga zastaje dah.

Prema rečima Margaréte Víghove, direktora departmana za odnose sa javnošću ZETOR TRACTORS a.s. Pininifarina projekat poručuje našim klijentima da se Zetor u toku proizvodnje traktora fokusirao pored tehničkih potreba i na atraktivan i moderan dizajn.

Pininfarina je italijanska dizajnerska kuća automobilske industrije sa tradiciom od punih 85 godina. Među najpoznatijim klijentima Pininfarina-e nalaze se brendovi Ferrari, Alfa Romeo, BMW, Toyota i drugi čiji je dizajn diktira trendove i modu u svetu. Da je saradnja između Pininfarine i Zetora donela uspehe i to na samom početku pokazale su reakcije posetilaca Zetorovog štanda.
Reflektovanjem potreba i želje kupaca, Zetor postavlja za dugoročni cilj širenje portfolija i uvođenje novih modela. Prezentacija na AGRITECHNICA-i 2015 pokazuje prototip koji će u buducnosti pratiti naš brend, kako je objasnio Adam Žert, direktor departmana za prodaju i marketing ZETOR TRACTORS a.s.